Definita cuvantului reagrava
REAGRAVÁ vb. refl. a se agrava din nou. (< re1- + agrava)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu reagrava
BRATISLAVA, oraș în Ceho-Slovacia, cap. Sloveniei, port pe stg. Dunării; 435,5 mii loc. (1989). Nod de comunicații. Mare centru ind. (îngrășăminte fosfatice, prelucr. petrolului, constr. de mașini, alim., prelucr. lemnului, textilă). Universitatea „Jan Komensky” (1919). Academia Slovacă de Științe. Catedrală gotică, castel (sec. 17-18). Muzee. Menționat documentar din sec. 10. Cap. a Regatului ungar (1541-1784), sub numele de Pozsony. Din 1919, cap. Slovaciei. Vezi definitia »
promova, promovez v. t. (pub.) 1. a organiza campania de lansare a unui produs pe piață. 2. a difuza, a face cunoscut. Vezi definitia »
a i se scurge ochii după cineva expr. a-i face plăcere să vadă pe cineva; a simți o atracție puternică pentru cineva. Vezi definitia »
DERIVÁ, derív, vb. I. 1. Intranz. (mai ales la pers. 3) A se trage, a proveni, a rezulta din... ♦ (Lingv.) a) (Despre limbă, cuvinte și sensul lor) A-și trage originea din...; (tranz.) a arăta proveniența unui cuvânt din altul, b) (Despre cuvinte, de obicei cu determinări introduse prin prep. „de la”) A se forma cu ajutorul unui sufix sau al unui prefix. 2. Tranz. A abate o apă curgătoare din albia ei naturală în altă albie sau într-un canal. ♦ A îndrepta vehiculele de pe o cale de comunicație pe altă cale. ♦ A ramifica o cale de comunicație sau un canal de la traseul principal pentru a forma un traseu secundar. 3. Tranz. (Mat.) A calcula derivata unei funcții. 4. Intranz. (Despre un vas plutitor) A se abate, a se depărta din drumul său normal sub acțiunea vântului sau a unui curent; a devia. – Din fr. dériver, lat. derivare. Vezi definitia »
ÁLTCEVA pron. nehot. Alt lucru, un lucru diferit. – Din alt + ceva. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z