Definita cuvantului recuperator
RECUPERATÓR2, -OÁRE I. adj. care recuperează: recuperatoriu. II. s. n. 1. sistem tehnic cu care se recuperează deșeurile de materiale sau energia care se pierde în mod obișnuit. 2. subansamblu al unei guri de foc de artilerie care readuce părțile reculante în poziția inițială. 3. preîncălzitor de aer pentru cuptoare industriale. (< fr. récupérateur)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu recuperator
pălăiór, pălăioáre, s.n. (reg.) loc mic întărit, palisadă mică; pălănuț. Vezi definitia »
CARDIOACCELERATÓR, -OÁRE adj. Care accelerează ritmul inimii. ◊ Nerv cardioaccelerator = nerv care are funcția de a accelera ritmul bătăilor inimii. [Pron. -di-o-ac-. / cf. fr. cardioaccélérateur]. Vezi definitia »
supletór, supletóri, adj. (înv.) care completează. Vezi definitia »
PROCHÉSTOR s.m. Magistrat roman care exercita funcții financiare în provincii și era recrutat în general dintre foștii chestori. [< lat. proquaestor]. Vezi definitia »
DEPĂNĂTÓR, -OÁRE, depănători, -oare, subst. 1. S. m. și f. Muncitor specializat în depănat. 2. S. n. Organ al mașinii de cusut care servește la depănarea aței pe mosorelul suveicii. 3. S. f. Dispozitiv pe care sunt așezate sculurile la mașinile de depănat; (în industria casnică) vârtelniță. – Depăna + suf. -ător. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z