Definita cuvantului redevențiar
REDEVENȚIÁR, -Ă s. m. f. cel care trebuie să achite o redevență. (< fr. redevancier)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu redevențiar
DIVIZIONÁR, -Ă, divizionari, -e, adj. 1. (În sintagma) Monedă divizionară = monedă măruntă de metal, reprezentând o fracțiune a unității bănești legale; p. gener. monedă de valoare mică; bani mărunți, mărunțiș. 2. Care ține de o divizie (1), privitor la o divizie. 3. Care are loc în cadrul unei divizii (2), care aparține unei divizii. [Pr.: -zi-o-] – Din fr. divisionnaire. Vezi definitia »
MILIÁR2, -Ă adj. cu aspect de bob de mei. ♦ tuberculoză ~ă = granulie. (< fr. miliaire) Vezi definitia »
NEPROTOCOLÁR adj. v. INFORMAL (1). (În sociologie; despre relații sociale) Care se desfășoară în absența determinărilor și cadrelor instituționale, oficiale, formale; neoficial, neprotocolar, familiar. [DEX '98] Vezi definitia »
DISCIPLINÁR, -Ă, disciplinari, -e, adj. (Adesea adverbial) Conform cu disciplina, privitor la disciplină, urmărind disciplina sau disciplinarea. ◊ Pedeapsă (sau sancțiune) disciplinară = sancțiune care se aplică unei persoane pentru încălcarea regulilor de disciplină a muncii din instituția sau organizația în care activează. Pe cale disciplinară = prin pedeapsă disciplinară. – Din fr. disciplinaire. Vezi definitia »
VELEITÁR, -Ă adj., s. m. f. (cel) care are veleități. (< fr. velléitaire) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z