Definita cuvantului reflectoriza
REFLECTORIZÁ vb. I. tr. a răsfrânge orice fascicul de lumină. II. refl. (despre lumină) a se răsfrânge. (< engl. reflectorize)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu reflectoriza
EVAZÁ, evazez, vb. I. Tranz. A lărgi progresiv, spre extremitatea deschisă, cavitatea unui obiect. – Din fr. évaser. Vezi definitia »
ASELENIZÁ, aselenizez, vb. I. Intranz. (Despre astronave, p. ext. despre astronauți) A lua contact cu suprafața lunii, a se așeza pe lună; a aluniza. – A3 + Selene (n. pr.) + suf. -iza. Vezi definitia »
BREZÁ, brezez, vb. I. A găti înăbușit într-un recipient acoperit (brezieră), cu puțin lichid, fără ca acesta să acopere preparatul, timp îndelungat, la foc mic (carne de categoria a doua, păsări și pești întregi, legume). Vezi definitia »
MERCERIZÁ vb. I. tr. A trata firele sau țesăturile de bumbac cu o soluție de hidroxid de sodiu pentru a le da luciu și a le mări rezistența. [< fr. merceriser]. Vezi definitia »
POLEMIZÁ, polemizez, vb. I. Intranz. A susține o polemică, a face polemică, a discuta în contradictoriu. – Din fr. polémiser. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z