Definita cuvantului regresant
REGRESÁNT s. m. cel care ridică pretenții de rambursare a sumei plătite pentru o poliță sau un cec protestat. (< regres + -ant)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu regresant
COERÉNT, -Ă adj. 1. constituit din părți care sunt strâns, logic legate între ele; închegat, unitar; coeziv. 2. (fiz.; despre unde) care are aceeași lungime de undă și diferență de fază constantă în timp. (< fr. cohérent, lat. cohaerens) Vezi definitia »
DEZINCRUSTÁNT, dezincrustante, s. n. Substanță folosită pentru a împiedica depunerile de piatră în căldările de aburi, în instalațiile termice etc., sau pentru a dezincrusta o astfel de căldare, instalație etc. – Din fr. désinscrustant. Vezi definitia »
SUBASMÉNT, subasmente, s. n. (Arh.) Partea inferioară a unei construcții pe care se sprijină (aparent) toată clădirea; soclu. – Din fr. soubassement. Vezi definitia »
BRIALMONT [brialmõ], Henri-Alexis (1821-1903), general, inginer militar belgian. Constructor al centurii de fortificații ce urma să apere Bucureștiul (după 1877) și al sistemului de fortificații de la Verdun. Vezi definitia »
SUPLIMÉNT s.n. Ceea ce se adaugă pentru a completa, a întregi; adaos. ◊ Suplimentul unui unghi = unghi care, adăugat unui unghi dat, formează împreună cu acesta 180 de grade. ♦ Tichet special pentru unele trenuri accelerate, rapide etc. [Pl. -te, -turi, var. suplement s.n. / cf. fr. supplément, lat. supplementum]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z