Definita cuvantului ritmicitate
RITMICITÁTE s. f. desfășurare ritmică a unei mișcări, a unei activități. (< fr. rythmicité)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu ritmicitate
ADVERSITÁTE, adversități, s. f. Împrejurare potrivnică, dificultate cu care cineva are de luptat. – Fr. adversité (lat. lit. adversitas, -atis). Vezi definitia »
ASOCIATIVITÁTE s. f. 1. capacitate de asociere. 2. (mat.) proprietate a unei operații (adunare, înmulțire) de a fi asociativă. ◊ proprietate a unui element de a se asocia cu un altul, asemănător sau diferit. (< fr. associativité) Vezi definitia »
PLASTICITÁTE s. f. 1. Proprietate a unui material consistent de a se modela ușor prin apăsare. ♦ Proprietatea a unor materii prime ceramice de a forma cu apa o pastă care își menține coeziunea după ce a fost frământată și uscată. 2. Însușirea a unei opere literare, a stilului, a unei expresii, a unui cuvânt etc. de a evoca ceva în mod viu, sugestiv. – Din fr. plasticité. Vezi definitia »
DISCONTINUITÁTE s.f. Lipsă de continuitate; întrerupere. ♦ (Mat.) Proprietate a unei funcții de a sări de la o valoare la alta, fără a trece prin valorile intermediare. [Pron. -nu-i-. / cf. fr. discontinuité]. Vezi definitia »
boaște, s. f. pl. (vulg.) labii. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z