Definita cuvantului rollover
ROLL-OVER RĂUL-ÓUVĂR/ s. n. (fin.) metodă prin care un credit pe termen mijlociu sau lung acordat de o bancă este refinanțat prin mijloace bănești împrumutate de la alte bănci pe termen scurt. (< engl. roll-over)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu rollover
CAMERIÉR, camerieri, s. m. (Ieșit din uz) Om de serviciu care avea grijă de camera de culcare și de îmbrăcămintea stăpânului; fecior, valet. [Pr.: -ri-er] – Din fr. camérier. Vezi definitia »
SEMIBURSIÉR, -Ă adj., s.m. și f. (Elev, student) care plătește jumătate din taxa de solvent. [< semi- + bursier]. Vezi definitia »
BIJUTIÉR s.m. Giuvaergiu. [Pron. -ti-er. / < fr. bijoutier]. Vezi definitia »
TÉNDER, tendere, s. n. Vehicul de cale ferată, cuplat direct cu o locomotivă cu abur sau făcând corp comun cu aceasta, care servește la depozitarea și la transportul combustibilului și apei necesare funcționării locomotivei. – Din fr. tender. Vezi definitia »
OIÉR, oieri, s. m. 1. Crescător, proprietar sau negustor de oi; p. ext. păstor, cioban. 2. (Înv.) Slujbaș însărcinat cu încasarea oieritului1. 3. (Astron.; art., rar) Lira1. [Pr.: o-ier] – Oaie + suf. -ar. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z