Definita cuvantului roșaj
ROȘÁJ s. n. degajare de gaz, dizolvat în prealabil, care se produce în cursul solidificării unor metale sau aliaje. (< fr. rochage)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu roșaj
DECADRÁJ s. n. defect la proiecția filmelor în apariția pe ecran a două părți aparținând la două imagini vecine, despărțite printr-o dungă neagră. (< fr. décadrage) Vezi definitia »
AMBUTISÁJ s. n. ambutisare. (< fr. emboutissage) Vezi definitia »
BRONZÁJ s. n. bronzare. (< fr. bronzaje) Vezi definitia »
TIRÁJ s. n. 1. număr de exemplare în care se tipărește o publicație periodică, o carte etc. ◊ producția orară normală a unei mașini de tipărit, exprimată în coli tipărite pe față. 2. (cinem.) multiplicare, prin copiere, a unui film. 3. deplasare a unui gaz într-o conductă datorită diferenței de presiune dintre cele două extremități sau dintre două secțiuni ale ei. 4. operație de turnare în sticle a vinului pregătit pentru fabricarea șampaniei. 5. tragere a aerului în plămâni ca urmare a contracției mușchilor inspiratori. ◊ efort inspirator în dispnee. (< fr. tirage) Vezi definitia »
PICHETÁJ s.n. Ansamblul picheților de marcaj de pe un traseu, de pe o aliniere etc.; pichetare. [< fr. piquetage]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z