Definita cuvantului rotary
RÓTARY s. n. 1. sistem de foraj petrolier mecanic, cu circulație continuă și cu rotirea garniturii de foraj. 2. sistem de telefonie automată în care unele organe sunt acționate de o mișcare de rotație continuă. (< engl. rotary)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu rotary
RÓTARY s. n. 1. sistem de foraj petrolier mecanic, cu circulație continuă și cu rotirea garniturii de foraj. 2. sistem de telefonie automată în care unele organe sunt acționate de o mișcare de rotație continuă. (< engl. rotary) Vezi definitia »
TÓRY s. m. Nume dat în trecut membrilor Partidului conservator englez. – Cuv. engl. Vezi definitia »
CAULLERY [colrí], Maurice (1868-1958), biolog evoluționist francez. Lucrări în domeniul zoologiei, privind în special nevertebratele. M. de onoare al Acad. Române (1928). Vezi definitia »
IRUiry <a href=„http://fgpkvxyqkyzg.com/”>fgpkvxyqkyzg</a>, [url=http://pliuguseosmy.com/]pliuguseosmy[/url], [link=http://kavrwvtqxrfs.com/]kavrwvtqxrfs[/link], http://wmlpsoilozzj.com/ Vezi definitia »
MILIHÉNRY s.m. (Fiz.) Unitate de măsură pentru inductanță, egală cu a mia parte dintr-un henry. [Var. (după alte surse) milihenri. / < germ. Millihenry]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z