Definita cuvantului rumbatron
RUMBATRÓN s. n. tub electronic folosit în dispozitivele de producere a curenților de foarte înaltă frecvență. (< fr. rhumbatron)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu rumbatron
COMISIÓN s. n. 1. însărcinare dată unei persoane de a face ceva; serviciu făcut cuiva în urma unei asemenea însărcinări. 2. însărcinare dată unei întreprinderi comerciale de a face o operație de cumpărare, de vânzare etc. ◊ cotă din suma unei operații comerciale în comision, reținută de cel care face (sau mijlocește) operația. 3. remunerație pentru mijlocirea sau prestarea unui serviciu. (< fr. commission) Vezi definitia »
ADITÓN s. n. (ant.) încăpere secretă a unui templu grecesc. (< fr., gr. adyton) Vezi definitia »
ȘAMPÓN, șampoane, s. n. Produs cosmetic care se prezintă sub formă lichidă, de praf ori de cremă, care conține săpun sau detergenți, uleiuri, parfumuri, uneori și substanțe colorante, și care este întrebuințat la spălatul (sau la coloratul) părului. [Pl. și: șamponuri] – Din fr. shampooing. Cf. germ. Schampun. Vezi definitia »
BULÓN, buloane, s. n. Tijă cilindrică, cu sau fără cap, prevăzută cu filet, la unul sau la ambele capete și care servește la asamblarea a două piese. – Din fr. boulon. Vezi definitia »
AITON, com. în jud. Cluj; 1.852 loc. (1991). Pe terit. ei a fost descoperită o așezare rurală romană. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z