Definita cuvantului salifer
SALIFÉR, -Ă adj. care conține sare. (< fr. salifère)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu salifer
BAUER [báuər], Otto (1881-1938), om politic austriac. Lider al social-democrației austriece și al Internaționalei a II-a. Ministru de externe (1917-1919), favorabil dezmembrării monarhiei austro-ungare în state naționale. Vezi definitia »
RADIOREPÓRTER, -Ă s. m. f. reporter pentru emisiunile de radio. (< fr. radioreporter) Vezi definitia »
BEST-SELLER s.n. (Anglicism) Carte, disc sau alt produs asemănător care prin numărul de exemplare vândute este în fruntea produselor de același fel; succes de librărie (al unei cărți). [< engl. best-seller]. Vezi definitia »
PARTÉR s. n. 1. parte a unei clădiri, la nivelul solului; ansamblul încăperilor din această parte a clădirii. ◊ primul etaj (de la intrare) al unei mine. 2. parte a unei săli de spectacol între scenă și fundul sălii. ◊ totalitatea spectatorilor care ocupă locurile din această parte a sălii. 3. parte a unei grădini sau a unui parc în care se cultivă flori. (< fr. parterre, (1) germ. Parterre) Vezi definitia »
COLIÉR s. n. 1. șirag, colan de mărgăritare, de pietre prețioase etc. care se poartă la gât. 2. bandă metalică circulară care fixează un suport, o conductă etc. 3. (fig.) brâu, cerc. (< fr. collier) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z