Definita cuvantului sciafite
SCIAFÍTE s. f. pl. plante sciafile; sciadofite, sciofite. (< fr. sciaphytes)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu sciafite
CONVEXITÁTE s. f. însușirea de a fi convex; suprafață bombată în afară; umflătură, proeminență. (< fr. convexité, lat. convexitas) Vezi definitia »
substante folosite de obicei impotriva bacteriilor Vezi definitia »
GRATUITÁTE s. f. 1. însușirea de a fi gratuit; ceea ce se oferă gratuit. 2. (fig.) inutilitate, netemeinicie a unei acțiuni, a unei afirmații etc. (< fr. gratuité, lat. gratuitas) Vezi definitia »
PUBLICITÁTE s. f. Faptul de a face cunoscut un lucru publicului; difuzare de informații în public; caracterul a ceea ce este public. ♦ Agenție (sau birou) de publicitate = birou unde se pot da, pentru a fi publicate în ziare sau difuzate prin radio și televiziune, anunțuri (cu caracter particular). Mica publicitate = rubrică a unui cotidian în care se publică anunțuri cu caracter particular. Agent de publicitate = persoană angajată de o firmă comercială pentru a face reclamă mărfurilor ei. ◊ Loc. vb. A da publicității = a publica. – Din fr. publicité. Vezi definitia »
grădíște, grădíști, s.f. (înv.) 1. loc unde a fost o cetate. 2. movilă în lunca unui râu sau într-o baltă. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z