Definita cuvantului semiaderent
SEMIADERÉNT, -Ă adj. care nu aderă, nu se prinde bine de ceva. (< fr. semi-adhérent)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu semiaderent
ECARTAMÉNT s. n. distanță care separă cele două roți de pe aceeași osie a unui vehicul rutier, a șinelor unei căi ferate. (< fr. écartement) Vezi definitia »
HIDRÁNT s.n. Dispozitiv de închidere și de deschidere a apei din conducte sub presiune, la care se pot adapta unul sau mai multe furtunuri. [Pl. -nte, -nturi, (s.m.) -nți. / < germ. Hydrant]. Vezi definitia »
REGULAMÉNT, regulamente, s. n. Totalitatea instrucțiunilor, normelor și regulilor care stabilesc și asigură ordinea și bunul mers al unei organizații, al unei instituții, al unei întreprinderi etc., reglement. ◊ (Ieșit din uz) Regulament de ordine interioară = regulament prin care se stabilesc, în cadrul un ei organizații socialiste, dispoziții privitoare la disciplina muncii și în general, la raporturile dintre această organizație și angajații săi. ♦ Norme elaborate de puterea executivă pentru aplicarea și completarea dispozițiilor unei legi. ♦ Totalitatea normelor după care se joacă un joc, un sport etc. [Pl. și: (înv.) regulamenturi] – Din it. regulamento. Vezi definitia »
BIOELEMÉNT, bioelemente, s. n. Element chimic din compoziția celulelor vii. [Pr.: bi-o-e-] – Din fr. bioélément. Vezi definitia »
TRANCHILIZÁNT, -Ă adj., s. n. (medicament) care liniștește, relaxează; calmant. (< fr. tranquillisant) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z