Definita cuvantului semiarbust
SEMIARBÚST s. m. plantă cu partea de jos lemnoasă și cu cea superioară ierboasă. (< semi- + arbust)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu semiarbust
PROPAGANDÍST, -Ă, propagandiști, -ste, s. m. și f. 1. Persoană care face propagandă; propagator. 2. (Ieșit din uz) Activist de partid care conducea un cerc de învățământ politic. – Din fr. propagandiste, (2) din rus. propagandist. Vezi definitia »
AGÉST s. n. (Reg.) Aluviune sau îngrămădire de bușteni, crengi etc. aduse de ape, formând un fel de stăvilar la cotitura unui râu; loc la cotitura unui râu unde se îngrămădesc bușteni, crengi etc. aduse de ape. – Lat. aggestum „intăritură, fortificație”. Vezi definitia »
AZBÉST (‹ fr. {i}; {s} gr. asbestos „necombustibil”) s. n. Amfibol de culoare verde-gălbui, cu aspect fibros, format în urma metamorfismului în șisturile cristaline sau prin transformarea hidrotermală a rocilor ultrabazice bogate în magneziu. Este incombustibil, inalterabul la foc, rău conducător de căldură și electricitate. Poate fi țesut și amestecat cu alt material. Vezi definitia »
INFANTERÍST s.m. Militar din infanterie; pedestraș. [Cf. germ. Infanterist]. Vezi definitia »
CONSTRUCTIVÍST, -Ă, constructiviști, -ste, adj., s. m. și f. (Adept) al constructivismului. – Din fr. constructiviste, germ. Konstruktivist. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z