Definita cuvantului sensibilizator
SENSIBILIZATÓR s. m. substanță care, adăugată în emulsiile fotografice, mărește sensibilitatea stratului fotosensibil la anumite culori. (< fr. sensibilisateur)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu sensibilizator
DEZNISIPATÓR s.n. Bazin pentru curățirea apei de aluviuni. ♦ Bazin pentru îndepărtarea prin decantare a impurităților din pasta de celuloză. [Var. denisipator s.n. / < deznisipa + -tor, după fr. dessableur]. Vezi definitia »
CUADRIREACTÓR adj., s.n. v. cvadrireactor. Vezi definitia »
INSTALATÓR, -OÁRE, instalatori, -oare, s. m. și f. Persoană specializată în lucrările de montare și de reparare a unor aparaturi tehnice. – Din fr. installateur. Vezi definitia »
RĂSUFLĂTÓR, -OÁRE, răsuflători, -oare, adj., s. f., s. n. 1. Adj. (Rar) Care înlesnește respirația. 2. S. f. Deschizătură (de aerisire) prin care un spațiu închis comunică cu exteriorul. 3. S. f. Canal de evacuare a aerului și a gazelor la turnarea metalului lichid în forme, servind la verificarea umplerii formei. 4. S. n. Tub de evacuare a gazelor de ardere dintr-un motor cu ardere internă. – Răsufla + suf. -ător. Vezi definitia »
neploditór, neploditoáre, adj. (înv.) 1. care nu poate procrea; sterp, steril. 2. care nu rodește sau care dă rod sărac; sterp. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z