Definita cuvantului serpentar
SERPENTÁR s. m. pasăre răpitoare de zi din Africa, care se hrănește cu șerpi; secretar2. (< fr. serpentaire, lat. serpentarius)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu serpentar
LACVEÁR s. m. gladiator care lupta cu un fel de arcan. (< lat. laquearius) Vezi definitia »
MEDICO-MILITÁR, -Ă adj. Referitor la medicina militară. [< medico- + militar]. Vezi definitia »
PARASOLÁR, parasolare, s. n. 1. Dispozitiv (în formă de pâlnie) montat la obiectivul aparatului de fotografiat sau de filmat pentru a împiedica pătrunderea luminii suplimentare în aparat. 2. Apărătoare formată dintr-o placă transparentă (colorată) sau opacă, montată în interiorul unui autovehicul, deasupra parbrizului, pentru a proteja pe șofer de lumina directă a soarelui. – Para2- + solar. Vezi definitia »
MILENÁR, -Ă, milenari, -e, adj. Care există, care datează de o mie de ani, care durează de un mileniu; p. ext. care există de mii de ani. – Din fr. millénaire, lat. millenarius. Vezi definitia »
MĂNUȘÁR, (1) mănușari, s. m., (2) mănușare, s. n. 1. S. m. Persoană care confecționează mănuși (1); fabricant sau negustor de mănuși. 2. S. n. Mănușă de protecție (folosită la manipularea unei bucăți de metal fierbinte). [Var.: (1) mânușár s. m.] – Mănușă + suf. -ar. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z