Definita cuvantului sfincterospasm
SFINCTEROSPÁSM s. n. spasm al unui sfincter. (< fr. sphinctérospasme)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu sfincterospasm
SERVOMECANÍSM s.n. Sistem de control pentru menținerea funcției unui alt sistem. [< fr. servomécanisme]. Vezi definitia »
STÂNGÍSM s.n. Concepție și practică sectară în mișcarea comunistă și muncitorească, expresie a unui „revoluționarism grăbit”, care nu ține seama de etapa revoluționară și de nivelul conștiinței politice a maselor. [< stâng + -ism, după rus. levizna]. Vezi definitia »
s.m., chinezi Vezi definitia »
ABSTRACȚIONÍSM s. n. Curent în artele plastice europene, a cărui trăsătură o constituie încercarea de a elimina din reprezentarea operei de artă orice referire la realitățile exterioare, ideile și sentimentele fiind relatate prin pete de culoare sau prin figuri geometrice; artă abstractă. [Pr.: -ți-o-] – Din fr. abstractionnisme. Vezi definitia »
FASCÍSM s. n. Ideologie apărută în Europa după primul război mondial, care a stat la baza unor partide de extremă dreaptă, caracterizându-se prin naționalism extremist, misticism, violență, demagogie socială etc.; regim politic instaurat pe baza acestui curent. – Din it. fascismo, fr. fascisme. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z