Definita cuvantului siamang
SIAMÁNG s. m. maimuță antropoidă din grupul gibonilor, cu brațe foarte lungi, arboricolă, în pădurile muntoase din Indochina și Sumatra. (< engl. siamang)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu siamang
RING2 s.n. 1. Mașină pentru întinderea tortului, pentru răsucirea firului și înfășurarea lui pe țevi. 2. Inel de metal fixat de peretele unui chei și servind la amararea navelor. 3. Șosea sau stradă circulară în jurul unui oraș sau al unei părți a lui. [< germ. Ring]. Vezi definitia »
CONTRAMÍTING s. n. miting care se opune altuia. (< contra1- + miting) Vezi definitia »
ștáirung s.n. (reg.) 1. nume dat unor dispozitive sau unor piese ale joagărului: dispozitiv care împinge bușteanul spre ferăstrău; dispozitiv care trage înapoi bușteanul tăiat; dispozitiv cu care se reglează joagărul pentru a tăia scânduri de diferite dimensiuni; dispozitiv care oprește curgerea apei sau îi reglează debitul; furcă de fier care împinge roata dințată. 2. (în forma: ștaierunc) nume dat unor piese ale morii de apă: grindeiul grăunțarului; cătușă strânsă de grindeiul grăunțarului; bătătoare legată de jug și de grindeiul grăunțarului. 3. (în forma: ștairunc) lovitură puternică. Vezi definitia »
ANTIFÁDING FE-/ adj. inv. (despre instalații de radiocomunicații) care reduce, compensează fenomenele de fading. (< fr., engl. antifading) Vezi definitia »
PARÍNG s. m. v. părâng. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z