Definita cuvantului simpaticoterapie
SIMPATICOTERAPÍE s. f. metodă de tratament a afecțiunilor legate de tulburările sistemului neurovegetativ, constând în a acționa asupra ganglionilor nervoși din fosele nazale. (< fr. sympathicothérapie)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu simpaticoterapie
COSTOTOMÍE s.f. (Med.) Secționare chirurgicală a unei coaste. [Gen. -iei. / < fr. costotomie]. Vezi definitia »
RAFLÉSIE s. f. plantă exotică, parazită, lipsită de frunze și clorofilă, ale cărei petale, lungi de aproape o jumătate de metru, sunt acoperite cu pete roșii și albe și exală un miros cadaveric. (< fr. rafflésie) Vezi definitia »
GEOCRONOLOGÍE s.f. Disciplină care, pe baza stabilirii vârstei geologice a stratelor, reconstituie succesiunea în timp a condițiilor în care s-au desfășurat fenomenele geologice. [Gen. -iei. / < fr. géochronologie, cf. gr. ge – pământ, chronos – timp, logos – studiu]. Vezi definitia »
NEONATOLOGÍE s. f. Specialitate medicală care se ocupă cu studiul nou-născutului sănătos, cu depistarea, diagnosticarea și tratarea bolilor specifice acestei grupe de vârstă, precum și cu îngrijirea și protezarea pentru menținerea în viață a nou-născutului prematur. – [sursă: Wikipedia; cf. dicționar Ortografic, dar MDN indică neonatalogie]. Vezi definitia »
REDINTEGRÁȚIE s. f. (psih.) revenire integrală în conștient a unui lucru, a unei amintiri etc. (< fr. rédintégration) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z