Definita cuvantului smithsonit
SMITHSONÍT s. n. carbonat natural de zinc, minereu de zinc sau la confecționarea unor obiecte de podoabă. (< fr., engl. smithsonite)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu smithsonit
NEGÂNDIT1 s. n. (În loc. adv.) Pe negândite = în mod neașteptat, deodată; prin surprindere. – Ne- + gândit. Vezi definitia »
ÎMPĂIENJENÍT, -Ă, împăienjeniți, -te, adj. 1. Acoperit cu fire de păianjen, plin de păienjeniș. 2. Fig. (Despre ochi) Care nu mai distinge bine obiectele; (despre vedere) lipsit de claritate; încețoșat. [Pr.: -pă-ien-.Var.: (reg.) împăinjenít, -ă, împăinjinít, -ă adj.] – V. împăienjeni. Vezi definitia »
ZDRĂNGĂNÍT s. n. Faptul de a zdrăngăni; cântec executat fără pricepere la un instrument muzical cu coarde; zdrăngănitură. [Var.: zdrăncănít s. n.] – V. zdrăngăni. Vezi definitia »
NIT2 s. m. unitate de măsură pentru luminanță, egală cu luminanța uniformă a unei surse cu aria de 1 m2, care emite o intensitate luminoasă de o candelă. (< fr., engl., nit) Vezi definitia »
serdărít s.n. (înv. și reg.) impozit care se percepea pe vitele ce intrau prin vii și care constituia o parte din venitul serdarului. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z