Definita cuvantului somnola
SOMNOLÁ vb. intr. a dormita. (< fr. somnoler)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu somnola
SCUTÉLLA s. f. gen de echinoderme cu țesutul discoidal turtit și zonele ambulacrare în formă de petală închisă. (< lat. scutella) Vezi definitia »
DEPOPULÁ vb. I. tr. A distruge, a nimici o mare parte din populația unei țări, a unui teritoriu etc. [Var. despopula vb. I. / < de + popula, cf. it. depopolare]. Vezi definitia »
SIGILÁ, sigiléz, vb. I. Tranz. A pune, a aplica un sigiliu (2); a închide o scrisoare, un pachet, o încăpere etc. prin aplicare de sigilii (2); a pecetlui. – Din lat., it. sigillare. Vezi definitia »
REFULÁ vb. I. tr. 1. a înăbuși, a respinge din domeniul conștientului în subconștient dorințe, idei, reprezentări etc. care contrazic conștiința morală a individului. 2. a deplasa, a ridica, cu ajutorul unei pompe, un fluid într-o conductă sau alt spațiu închis. 3. a forja, la cald sau la rece, o piesă de metal cu scopul de a-i modifica forma și dimensiunile transversale. II. intr. (despre fluide) a ieși dintr-o conductă, dintr-un canal, a se întoarce. (< fr. refouler) Vezi definitia »
izaflá (izăglá), vb. I (reg.) 1. a afla, a găsi, a descoperi, a da peste ceva. 2. a inventa, a născoci. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z