Definita cuvantului stadial
STADIÁL, -Ă I. adj. 1. care crește, care se desfășoară în stadii, în etape. 2. referitor la stadiile de dezvoltare a organismelor. II. s. n. interval de scurtă durată în timpul unei glaciații, când ghețarii au cunoscut o extindere maximă. (< germ. stadial, lat. stadialis)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu stadial
BESTIÁL, -Ă adj. de bestie; animalic; feroce, crud, inuman. (< fr. bestial, lat. bestialis) Vezi definitia »
RINENCEFÁL I. s. n. porțiune mediană a creierului, cu formațiile anatomice olfactive. II. s. m. monstru cu aparatul nazal dintr-o trompă inserată la baza frunții; rinocefal. (< fr. rhinencéphale) Vezi definitia »
EXPONENȚIÁL, -Ă adj. (Mat.) Cu un exponent variabil, necunoscut. ◊ Ecuație exponențială = ecuație în care necunoscuta intră în exponent. [Pron. -ți-al. / cf. fr. exponentiel, engl. exponential]. Vezi definitia »
Personal Home Pages – o modalitate de a construi site-uri dinamice. Fiecare pagina poate fi generata la momentul cererii. PHP este un limbaj de programare relativ usor de folosit. PHP poate fi folosit cu succes chiar de catre incepatori fiind o cale usoara de a scrie pagini web. PHP se integreaza cu succes in serverul Apache, atit sub Windows, cit si sub Linux. Vezi definitia »
PERIVISCERÁL, -Ă adj. situat în jurul viscerelor. (< fr. périviscéral) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z