Definita cuvantului starter
STÁRTER I. s. m. 1. cel care dă plecarea concurenților la o întrecere, la o cursă. 2. cel care dirijează circulația avioanelor pe un aerodrom. II. s. n. 1. dispozitiv auxiliar la carburatorul motoarelor cu explozie, care ușurează pornirea lor la rece. 2. dispozitiv care închide în mod automat circuitul de încălzire al tuburilor fluorescente. (< fr., engl. starter)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu starter
TRÉILER s. n. 1. remorcă dintr-o platformă joasă și solidă, sprijinită în spate pe un tren dublu de roți, iar în față pe vehiculul motor, pentru transportul pe șosele sau în porturi a coletelor și a pieselor grele. 2. (mar.) bac (pe cablu); pod plutitor. (< engl. trailer) Vezi definitia »
MEMBRANIFÉR, -Ă adj. prevăzut cu membrană. (< fr. membranifère) Vezi definitia »
nervi de fier / de oțel expr. stăpânire de sine, calm perfect; sistem nervos echilibrat. Vezi definitia »
TURBOSÉTER s. n. dispozitiv al mașinii de filat care amestecă firele scurte de proveniență diferită în scopul vopsirii uniforme. (< engl. turboseter) Vezi definitia »
COCOTIÉR, cocotieri, s. m. Arbore tropical din familia palmierilor, cultivat mai ales pentru fructele sale comestibile (Cocos nucifera). [Pr.: -ti-er] – Din fr. cocotier. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z