Definita cuvantului stenografia
STENOGRAFIÁ vb. tr. a scrie cu ajutorul stenografiei. (< fr. sténographier)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu stenografia
CHEIA, stațiune climaterică și de odihnă, cu funcționare permanentă, în depr. omonimă, pe Teleajen, în raza com. Măneciu (jud. Prahova), la poalele M-ților Ciucaș, la 871 m alt. Climat de depr. submontană, tonic-stimulant, cu aer puternic ozonificat, cu veri răcoroase și ierni blînde. Biserica mănăstirii Cheia cu picturi murale executate de Gh. Tattarescu în 1837 și mănăstirea Suzana. Releu de televiziune prin satelit. Vezi definitia »
–FIA Element secund de compunere savantă cu semnificația echivalentă lui –fica. [< fr. -fier]. Vezi definitia »
REMEDIÁ, remediez, vb. I. Tranz. A îndrepta, a îmbunătăți o situație, o stare etc. [Pr.: -di-a] – Din fr. remédier, lat. remediare. Vezi definitia »
OPÚNȚIA s. f. Gen de plante din familia cactaceelor, cărnoase, cu ramuri cilindrice sau turtite lateral, de formă ovală, cu spini așezați în smocuri, cu flori mari, albe, roșii sau galbene. (Opuntia); plantă care face parte din acest gen. [Pr.: -ți -a] – Din lat., fr. opuntia. Vezi definitia »
REALINIÁ, realiniez, vb. I. Tranz. și refl. A (se) alinia din nou. [Pr.: -re-a-li-ni-a] – Re1- + alinia. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z