Definita cuvantului subvenționa
SUBVENȚIONÁ vb. tr. a da o subvenție. (< fr. subventionner)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu subvenționa
FRIGÁNA s. f. formațiune xerofitică de arbori pitici, spinoși, pe solurile erodate din regiunile mediteraneene. (< fr., lat. phrygana) Vezi definitia »
DESCĂRNÁ, descărnéz, vb. I. 1. Refl. A slăbi, a fi foarte slab. 2. Tranz. A curăța pieile de stratul de carne care rămâne pe ele după cenușărit, în industria pielăriei. – Des1- + carne (după fr. décharner). Vezi definitia »
întodeauna Vezi definitia »
ANCONA, oraș în Italia centrală (Marche), port la M. Adriatică; 104,3 mii loc. (1987). Șantiere navale. Ind. constr. de mașini și chim. Mobilă. Cărămizi. Conserve. Catedrală (sec. 12-13). Vezi definitia »
DETERMINÁ vb. I. tr. 1. A fi cauza imediată a unui fenomen sau proces, a unui lucru; a condiționa, a cauza. 2. A stabili cu precizie; a lămuri, a preciza. ♦ A deduce; a calcula (pe baza unor date anumite). 3. A hotărî la ceva, a convinge, a decide (pe cineva). 4. A preciza, a lămuri sau a restrânge sensul unui cuvânt, al unei propoziții. [P.i. detérmin și determín. / < fr. déterminer, it., lat. determinare]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z