Definita cuvantului supradominantă
SUPRADOMINÁNTĂ s. f. (muz.) treapta a șasea a modurilor major și minor; acord pe această treaptă; contradominantă. (după it. sopraddominante)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu supradominantă
CRẤȘMĂ s. f. v. cârciumă. Vezi definitia »
LẤNGĂ prep. 1. (Introduce un complement circumstanțial de loc) În preajma..., în apropiere de... Acolo lângă fântână, te aștept. 2. (În prep. compuse) De lângă = din preajma..., din apropierea..., din vecinătatea... Pe lângă = a) (introduce un complement indirect) la (cineva); b) (introduce un complement circumstanțial de loc) prin preajma..., prin apropierea...; de-a lungul...; c) (introduce un complement circumstanțial de mod) alături de..., față de..., în comparație cu...; d) (introduce un complement circumstanțial cumulativ) în afară de..., în plus de...; e) (urmat de „că” și precedat de „pe”, cu valoare de conj.) în afară de faptul că..., abstracție făcând... – Lat. longum ad. Vezi definitia »
gâlgâială, gâlgâieli s. f. consum de băuturi alcoolice; beție. Vezi definitia »
CÓNICĂ s.f. Curbă plană rezultată din intersecția unui con cu un plan. [< fr. conique]. Vezi definitia »
COMPRÉSĂ, comprese, s. f. Bucată împăturită de tifon sau de pânză, udată cu apă sau cu o compoziție medicinală și folosită pentru curățirea și pansarea plăgilor sau pentru aplicarea pe o regiune bolnavă a corpului; prișniț. – Din fr. compresse. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z