Definita cuvantului supradoza
SUPRADOZÁ vb. tr. a introduce în organism o doză excesivă dintr-un medicament. (după fr. surdosage)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu supradoza
REVOLUȚIONARIZÁ vb. I. tr. A provoca sentimente revoluționare, stare de revoluție; a îndemna la revoluție. [Pron. -ți-o-. / după rus. revoliuționizirovati]. Vezi definitia »
DESACRALIZÁ vb. I. tr., refl. (Liv.) A retrage, a-și pierde caracterul sacru (al unei ființe, al unui lucru etc.). [< fr. désacraliser]. Vezi definitia »
EXPULZÁ, expulzez, vb. I. Tranz. A obliga să părăsească țara, a trimite peste graniță un străin care a executat o pedeapsă sau a cărui prezență pe teritoriul statului nu mai este dorită. ♦ A da, a împinge afară, a sili să iasă. – Din fr. expulser, lat. expulsare. Vezi definitia »
SCLEROZÁ vb. I. refl. A fi atins, a se îmbolnăvi de scleroză. ♦ tr. A provoca scleroza unui țesut. [< fr. scléroser]. Vezi definitia »
GALVANIZÁ vb. I. tr. 1. A acoperi cu un strat de zinc o piesă metalică (în special de oțel) pentru a rezista mai bine la coroziune. 2. A excita în mod artificial un țesut sau un organ cu ajutorul curentului galvanic în scopuri terapeutice sau experimentale. ♦ (Fig.) A însufleți. [< fr. galvaniser, cf. it. galvanizzare]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z