Definita cuvantului susține
SUSȚÍNE vb. I. tr. 1. a sprijini. ◊ a ține (pe) dedesubt. ◊ a sprijini, a ține ușor (pe cineva), a împiedica să cadă. 2. (fig.) a lua partea cuiva, a avea o atitudine favorabilă față de cineva; a sprijini, a apăra. 3. (fig.) a spune, a afirma ceva cu tărie. 4. a ajuta, a întreține cu bani, cu alimente etc. II. refl. 1. a-și câștiga existența, a se întreține. 2. a se ține în picioare. ◊ (fig.) a rezista. (< lat. sustinere, după fr. soutenir)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu susține
MEDIAȚIÚNE s.f. v. mediație. Vezi definitia »
COMPÚNE vb. I. tr. 1. a alcătui, a forma un întreg. 2. a crea, a elabora o operă literară, muzicală etc. II. refl. a consta, a fi alcătuit din... (<lat. componere) Vezi definitia »
INCHIETÚDINE s. f. neliniște; îngrijorare. (< fr. inquiétude, lat. inquietudo) Vezi definitia »
DILECȚIÚNE s.f. (Liv.) Dragoste tandră și pură. [< fr. dilection]. Vezi definitia »
IMERSIÚNE s.f. 1. Afundare a unui corp într-un lichid; stare în care se află un asemenea corp; submersiune. ♦ Metodă de lucru în microscopie constând din introducerea între obiectiv și lamela care acoperă obiectul a unei picături de lichid transparent pentru a spori puterea de separare a microscopului. 2. Intrare a unui corp ceresc în conul de umbră al unui alt corp. [Pron. -si-u-, var. imersie s.f. / cf. fr. immersion, lat. immersio]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z