Definita cuvantului șantaja
ȘANTAJÁ vb. tr. a supune (pe cineva) unui șantaj. (< șantaj)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu șantaja
ARANJÁ, aranjez, vb. I. 1. Tranz. A pune ceva în ordine, în rânduială. ♦ Refl. și tranz. A(-și) potrivi ținuta exterioară. ♦ A face ca ceva să funcționeze în bune condiții. ♦ A conveni cu cineva să facă într-un anumit fel. 2. Tranz. (Fam.) A face cuiva un rău. Lasă că te aranjez eu! 3. Refl. A-și face un rost în viață. 4. Tranz. A prelucra o bucată muzicală pentru instrumente sau voce. – Din fr. arranger. Vezi definitia »
AVANTAJÁ, avantajez, vb. I. Tranz. A acorda cuiva un avantaj; a favoriza. ♦ A scoate în relief calitățile fizice ale cuiva. Rochie care avantajează pe cineva.Fr. avantager. Vezi definitia »
PROTEJÁ vb. I. tr. 1. A apăra, a păzi, a feri, a ocroti (de un pericol). 2. A ajuta, a sprijini; a favoriza, a părtini. [< fr. protéger, cf. lat. protegere]. Vezi definitia »
REANGAJÁ vb. I. tr., refl. a (se) angaja din nou. II. refl. a se angaja în cadrele active ale armatei (după terminarea stagiului obligatoriu). (< fr. réengager) Vezi definitia »
AVANTAJÁ vb. I. tr. 1. A da, a procura avantaje; a favoriza. 2. A reliefa însușirile fizice ale cuiva. [P.i. 3,6 -jează, 4 -jăm, ger. -jând. / < fr. avantager, cf. it. avvantaggiare]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z