Definita cuvantului ștab
ȘTAB s. m. (fam.) persoană de vază pe plan social; șef, conducător. (< germ. Stab)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu ștab
proháb, proháburi, s.n. (reg.) 1. șlițul, deschizătura din față a pantalonilor bărbătești; despicătură în dreptul taliei, a rochiei sau a fustei. 2. haină, rufă ruptă; zdreanță. 3. încrețitură de fustă. 4. fiecare din cele două clape care astupă pe dinăuntru deschizăturile dinainte ale cioarecilor (ca să nu se vadă cămașa). 5. motiv ornamental în cojocărie format din mai multe motive de broderie. 6. tăietură mare de cuțit. 7. prăpăd. Vezi definitia »
DECASILÁB adj., s. m. (vers) de zece silabe. (< fr. décasyllabe) Vezi definitia »
ARÁB, -Ă, arabi, -e, adj., s. m. și f. 1. Adj. Care aparține Arabiei sau populației ei, privitor la Arabia sau la populația ei; din Arabia. Cal arab. Cifre arabe. ♦ (Substantivat, f.) Limba arabă. 2. S. m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a Arabiei (populație răspândită și în alte țări din vestul Asiei, în Africa de Nord etc.); maur. – Fr. arabe (lat. lit. arabus). Vezi definitia »
(arab. layl) noapte Vezi definitia »
saB3rO <a href=„http://doenzydadlul.com/”>doenzydadlul</a>, [url=http://tnsoijwcviph.com/]tnsoijwcviph[/url], [link=http://wcxnjtswjofo.com/]wcxnjtswjofo[/link], http://clgcrfalwpcp.com/ Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z