Definita cuvantului tahimenoree
TAHIMENORÉE s. f. ciclu menstrual des, scurtat, cu flux redus. (< tahi- + -menoree)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu tahimenoree
FRAMÉE, framei, s. f. (În evul mediu, la popoarele germanice) Lance de luptă de înălțimea unui om, cu vârful în forma unei frunze de laur, ascuțit și tăios. – Din fr. framée. Vezi definitia »
ACNÉE s. f. Boală de piele caracterizată prin apariția, mai ales pe față, a unor coșuri, puncte negre etc., care adesea supurează. ◊ Acnee juvenilă = acnee frecventă mai ales la pubertate. [Pr.: -ne-e] – Din fr. acné. Vezi definitia »
PIPERACÉE s. f. pl. familie de plante dicotiledonate apetale din regiunile tropicale, cu proprietăți aromatice pronunțate: piperul. (< fr. pipéracées, lat. piperaceae) Vezi definitia »
BORAGINACÉE, boraginacee, s. f. (La pl.) Familie de plante erbacee, cu tulpinile și frunzele acoperite cu peri, cu flori constituite în inflorescențe și cu fructele formate din patru nucule cu câte o sămânță; (și la sg.) plantă care face parte din această familie. – Din fr. borraginacées. Vezi definitia »
PAPAVERACÉE s.f.pl. Familie de plante dicotiledonate dialipetale care conțin un suc lăptos cu însușiri narcotice, al căror tip este macul; (la sg.) plantă din această familie. [Pron. -ce-e, sg. invar. / < fr. papavéracées]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z