Definita cuvantului tasa
TASÁ vb. I. refl. (despre terenuri, materiale, construcții etc.) a se îndesa, a-și coborî nivelul, a se lăsa, a se afunda sub povara propriei greutăți. II. tr. a îndesa, a compacta. (< fr. tasser)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu tasa
DEPLASÁ, deplaséz, vb. I. 1. Tranz. A lua ceva sau pe cineva dintr-un loc și a-l pune în altul, a-i schimba locul; a muta. ♦ Refl. A se mișca din poziția inițială; a aluneca; a se disloca. 2. Refl. A se duce undeva (în interes de serviciu). – Din fr. déplacer. Vezi definitia »
BĂNEASA 1. Lac antropogen, de baraj, pe valea Colentinei în N municipiului București; 0,45 km2 (din care 0,40 km2 asanat). Loc de agrement și bază pentru sporturi nautice. 2. Com. în jud. Constanța; 5.594 loc. (1991). 3. Com. în jud. Galați; 2.465 loc. (1991). 4. Com. în jud. Giurgiu; 6.498 loc. (1991). Stație de c. f. Vezi definitia »
HONÓRIS CÁUSA loc. adj. (Despre titlul științific de doctor) Onorific (1). [Pr.: ho-nó-ris cáu-za] – Loc. lat. Vezi definitia »
PROFESÁ vb. I. tr. 1. A se îndeletnici cu..., a exercita, a practica o profesiune, o meserie etc. 2. A manifesta public o atitudine; a susține public (ceva). [< fr. professer]. Vezi definitia »
sa faci sae Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z