Definita cuvantului tașist
TAȘÍST, -Ă I. adj. (despre picturi) realizat în pete de culoare. II. s. m. f. pictor care practică tașismul. (< fr. tachiste)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu tașist
GIMNOZOFÍST s. m. filozof hindus, ascet și mistic, care se caracteriza printr-o viață de o simplitate extremă și prin disprețul față de orice plăceri, față de durere și de moarte. (< fr. gymnosophiste) Vezi definitia »
PAȘOPTÍST, -Ă, pașoptiști, -ste, adj., s. m. și f. 1. Adj. Care aparține pașoptismului sau pașoptiștilor (2), privitor la pașoptism sau la pașoptiști. 2. S. m. și f., adj. (Persoană) care aparține generației participanților la Revoluția de la 1848 din țările românești; (persoană) care a susținut pașoptismul, care a luptat pentru el. ♦ P. ext. Purtător al ideologiei de la 1848. – Pașopt (= patruzeci și opt) + suf. -ist. Vezi definitia »
ETALAJÍST, -Ă s. m. f. 1. cel care expune mărfuri pentru public; vânzător la tejghea. 2. decorator de vitrine. (< fr. étalagiste) Vezi definitia »
LEGITIMÍST, -Ă, legitimiști, -ste, s. m. și f., adj. (Persoană) care susține o dinastie sau un suveran, considerați drept singurii îndreptățiți să ocupe tronul. – Din fr. légitimiste. Vezi definitia »
COMPARATÍST, -Ă, comparatiști, -ste, s. m. și f. Specialist în studiul unei discipline comparate. – Din fr. comparatiste. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z