Definita cuvantului teleclub
TELECLÚB s. n. emisiune specială pentru amatorii de programe de televiziune. (< tele2 + club)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu teleclub
TUB2 s. n. 1. țeavă de metal, de sticlă, de cauciuc etc. 2. recipient din metal subțire în care se țin diferite paste, preparate cosmetice etc. 3. formațiune anatomică de formă tubulară în organismele vii. ♦ ~ fonator = organ în formă de canal cu care se realizează sunetele vorbirii, delimitat de laringe și de buze și nări. 4. (tehn.) aparat în formă de țeavă în care sunt introduși doi sau mai mulți electrozi, la diferite montaje. ♦ ~ electronic = tub în care se găsesc doi sau mai mulți electrozi și în care se produc descărcări electrice; ~ Geissler = tub care conține un gaz rarefiat și în care se produc descărcări electrice, la reclamele luminoase. ◊ (la unele instrumente muzicale) țeavă care produce sunete de diferite tonalități la trecerea unui curent de aer prin ea. ◊ înveliș cilindric din metal sau din carton care conține explozibilul și proiectilul unei arme de foc. (< fr. tube, lat. tubus) Vezi definitia »
HIPERCÚB, hipercuburi, s. n., (GEOM.) ♦ Corp geometric analog n-dimensional al unui pătrat (unde n=2) și al unui cub (unde n=3), într-un hiperspațiu. [<Din fr. hypercube (din gr. hyper și lat. cubus)] Vezi definitia »
tub de ventilatie la batoza Vezi definitia »
INTERCLÚB adj. inv. disputat între cluburi. (< engl. interclub) Vezi definitia »
JurdUb <a href=„http://ubgeeukbbhvy.com/”>ubgeeukbbhvy</a>, [url=http://xrrrtlypouin.com/]xrrrtlypouin[/url], [link=http://xkbcxwpaneuh.com/]xkbcxwpaneuh[/link], http://pdwtyoacvmsl.com/ Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z