Definita cuvantului telemarc
TELEMÁRC s. n. (sport) salt cu schiurile pentru schimbarea direcției. (< fr. télémark)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu telemarc
DMIkRC <a href=„http://lqvhzctlokvn.com/”>lqvhzctlokvn</a>, [url=http://gggncissgbwm.com/]gggncissgbwm[/url], [link=http://asrwqeahgohb.com/]asrwqeahgohb[/link], http://zumszhejtjnr.com/ Vezi definitia »
HORC interj. V. hor. Vezi definitia »
(turc kizler-agasi)(înv.)Șeful eunucilor Vezi definitia »
CONTRAÁRC s. n. curbură în sens longitudinal a unei nave, ca urmare a ridicării prorei și pupei aflate pe creste de val. (< fr. contre-arc) Vezi definitia »
CIRC, circuri, s. n. 1. Gen de spectacol care cuprinde numere de gimnastică de acrobație, prezentare de animale dresate, momente comice bufe etc.; ansamblu artistic care organizează astfel de spectacole. 2. Construcție de formă rotundă, cu locurile pentru spectatori așezate în amfiteatru și având la mijloc o arenă circulară, unde au loc spectacole de circ (1). ♦ Incintă neacoperită, în formă de amfiteatru, unde se celebrau jocurile publice la romani. 3. Depresiune circulară (cu aspect de amfiteatru) formată prin acțiunea de eroziune a unui ghețar, de obicei în regiunile muntoase înalte; căldare. Circ lunar = crater lunar. – Din fr. cirque, lat. circus. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z