Definita cuvantului telestezie
TELESTEZÍE s. f. percepere la distanță a unor senzații, emoții sau imagini mentale. (< fr. télésthésie)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu telestezie
MATURÁȚIE s. f. 1. totalitatea modificărilor care se produc într-o celulă, într-un organism până la maturitate. 2. transformare chimică sau fizică suferită de o substanță până ajunge la forma definitivă. 3. îmbătrânire a materialelor, a produselor nemetalice. 4. stadiu de colectare a unui abces. (< fr. maturation, lat. maturatie) Vezi definitia »
FÚNCȚIE s.f. 1. Activitate dusă de cineva pentru a se achita de obligațiile impuse de serviciul pe care îl are; însărcinare, sarcină; slujbă. 2. Rol sintactic pe care îl îndeplinește un cuvânt în propoziție. ♦ (Log.) Operație care prin aplicare asupra unui argument îi conferă acestuia o valoare corespunzătoare. 3. Activitatea proprie a organelor unei ființe (animale sau vegetale). 4. Totalitatea proprietăților chimice comune ale unei substanțe organice, determinate de prezența aceluiași radical organic în moleculă. 5. (Mat.) Mărime variabilă care depinde de una sau de mai multe mărimi variabile. 6. A fi în funcție de... = a depinde de... [Var. funcțiune s.f. / cf. lat. functio, it. funzione, fr. fonction]. Vezi definitia »
HIDREMÍE s.f. (Med.) Creștere anormală a cantității de apă din sânge. [Gen. -iei. / < fr. hydrémie, cf. gr. hydor – apă, haima – sânge]. Vezi definitia »
SITOLOGÍE s.f. v. sitiologie. Vezi definitia »
BRADIURÍE s. f. eliminare încetinită a urinei. (< fr. bradyurie) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z