Definita cuvantului neliniști
NELINIȘTÍ, neliniștesc, vb. IV. Refl. și tranz. A-și pierde sau a face să-și piardă liniștea sufletească, a (se) umple de neliniște; a (se) tulbura, a (se) frământa, a (se) îngrijora. – Din neliniștit (derivat regresiv).

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu neliniști
BORLEȘTI, com. în jud. Neamț; 9.842 loc. (1991). Vezi definitia »
ÎMBLĂTÍ, îmblătesc, vb. IV. Tranz. A bate cerealele, plantele cu păstăi etc. cu îmblăciul pentru a le scoate semințele. ♦ Fig. A bate rău pe cineva; a ciomăgi. [Var.: (reg.) îmblăcí vb. IV] – Cf. sl. mlatĩtĩ. Vezi definitia »
puteti sa adaugati si cuvantul asta care este folosit gresit de majoritatea oamenilor care il au in vocabularul uzual. cel putin la mine la facultate toti dr zic „ascultatia pulmonului” sau „ascultatia regiunii” respective. este tot o penalitate ca cele din ghidul de exprimare. Vezi definitia »
santeti cei mai buni Vezi definitia »
CANETTI, Elias (1905-1994), prozator, dramaturg și eseist britanic de limbă germană. Operă cu caracter satiric surprinzînd dezagregarea morală a societății moderne (romanul „Orbirea”, dramele „Nuntă”, „Condamnații”). Eseuri („Masă și putere”). Premiul Nobel (1981). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z