Definita cuvantului terzet
TERZÉT s. n. 1. formație muzicală din trei interpreți. ◊ piesă muzicală scrisă pentru o astfel de formație. 2. strofă formată din trei versuri; terțină. 3. linia de atac, alcătuită din trei jucători, a unei echipe de hochei pe gheață. (< it. terzetto)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu terzet
ÓFSET, ofseturi, s. n. Procedeu de reproducere și de multiplicare a tipăriturilor cu ajutorul formelor de tipar plane din metal, la care hârtia nu ajunge în contact cu clișeul metalic, ci cu un cilindru de cauciuc care preia imaginea de pe forma de tipar și o aplică pe hârtie. – Din fr. offset. Vezi definitia »
PICHÉT1 s. n. țesătură deasă cu două urzeli diferite, cu desene în relief. (< fr. piqué) Vezi definitia »
bilét (biléte), s. n. – Bucată mică de hîrtie,răvaș; permis, act. Fr. billet, la început prin intermediul tc. bilet (sec. XVIII). Vezi definitia »
CABERNÉT s. n. soi de struguri cu ciorchini mici și boabe îndesate, și rotunde, de culoare neagră-violetă. ◊ vinul obținut. (< fr. cabernet) Vezi definitia »
APOLOGÉT, apologeți, s. m. Susținător fervent (și adesea exagerat) al meritelor cuiva sau a ceva. – Din germ. Apologet. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z