Definita cuvantului tetramer
TETRAMÉR, -Ă adj. 1. constituit din patru părți. 2. (zool.) format din patru metamere. (< fr. tétramère)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu tetramer
MÍSTER2 s. m. (Mai ales în Anglia) Termen de adresare către un bărbat care nu are titlu nobiliar; domn. – Cuv. engl. Vezi definitia »
BOOSTER [BÚSTĂR] s. n. 1. motor cu abur auxiliar care antrenează roțile libere purtătoare ale unor locomotive cu abur pentru mărirea forței de tracțiune 2. (electr., telec.) generator auxiliar pentru sporirea tensiunii: survoltor. 3. fuzee cu mare putere de propulsie și de scurtă durată, pentru lansarea proiectilelor teleghidate; rachetă auxiliară. (< amer. booster) Vezi definitia »
AUTOGRÉDER s. n. greder autopropulsat. (< auto2 + greder) Vezi definitia »
ANIMALIÉR, -Ă I. adj. 1. referitor la animale, la produse de origine animală. 2. (despre opere de artă) care reprezintă animale. II. adj., s. m. (pictor, sculptor) care înfățișează animale. (< fr. animalier) Vezi definitia »
GHIMBER, ghimberi, s.m. (În special la sg.) Plantă originară din Asia (Zingiber officinale), al cărei rizom bulbos, cu aspect de homunculus, se utilizează, ras, tăiat felii sau uscat și măcinat, ca aromatizant pentru preparate culinare și de cofetărie; se comercializează proaspăt, întreg, felii conservate în sirop sau confiate și sub formă de pulbere de ghimber; var. ghimbir; engl. ginger Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z