Definita cuvantului tific
TÍFIC, -Ă adj., s. m. f. (bolnav) de tifos. (< fr. typhique)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu tific
POLIMETÁLIC, -Ă, polimetalici, -ce, adj. (Geol.; despre minerale, minereuiri, zăcăminte) Care conține mai multe metale, din care se pot extrage mai multe metale. – Poli- + metalic. Vezi definitia »
SELENOLÓGIC, -Ă, selenologici, -ce, adj. Care aparține selenologiei, de selenologie. – Din fr. sélénologique. Vezi definitia »
ONÍRIC, -Ă adj. 1. referitor la vise, la onirism; (despre fenomene psihice) care se desfășoară în vis. ◊ (despre stări psihopatologice) asemănător visului; delirant, halucinant. 2. (despre creații literare) care presupune o stare de vis, inspirat de vis. (< fr. onirique) Vezi definitia »
BRAHMÁNIC, -Ă, brahmanici, -ce, adj. De brahmani (1), privitor la brahmani sau la brahmanism; brahman (2). – Din fr. brahmanique. Vezi definitia »
NETRÉBNIC, -Ă, netrebnici, -ce, adj. 1. (Adesea substantivat) Ticălos, mizerabil, păcătos. 2. Care este lipsit de valoare, de folos, de utilitate sau de însemnătate; nefolositor, inutil. 3. (Înv.), Vrednic de milă, mizerabil; umil, modest; p. ext. (curent) incapabil, nevrednic. – Din sl. netrĕbĩnŭ. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z