Definita cuvantului tipaj
TIPÁJ s. n. (cinem.) personaj din filmul de animație, creat de artistul plastic în funcție de datele psihologice, de necesitățile de expresivitate și interpretare etc. (< tip2- + -aj)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu tipaj
CREIONÁJ s.n. Desen făcut cu creionul. [< fr. crayonnage]. Vezi definitia »
PASÁJ s. n. 1. spațiu (acoperit) rezervat numai pietonilor pentru a trece dintr-o stradă în alta. 2. încrucișare a unui drum cu o cale ferată, a două drumuri sau a două căi ferate. ◊ trecere fără oprire a unui tren printr-o stație de cale ferată. 3. (geogr.) trecătoare, pas3 (1). 4. fragment (mai lung) citat dintr-o altă lucrare. ◊ frază melodică a unei compoziții. 5. migrațiune periodică a păsărilor. 6. (echit.) alură a calului constând într-un trap scurt, mai cadențat și mai elevat. ◊ spațiu al manejului în care se execută acest mers. (< fr. passage, it. passaggio, germ. Passage) Vezi definitia »
BITUMÁJ s.n. Stropirea cu bitum și așternerea cu piatră măruntă a suprafeței unei șosele. [< fr. bitumage]. Vezi definitia »
ELECTROFORÁJ s. n. foraj efectuat cu electrotrepanul. (< electro- + foraj) Vezi definitia »
CORNÁJ s. n. 1. Zgomot produs de trecerea aerului prin căile respiratorii (laringe, bronhii, trahee), îngustate din cauza unor leziuni, a unor infecții etc. 2. Sforăiala care se aude la cai când sunt goniți la galop. – Din fr. cornage. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z