Definita cuvantului top
TOP2 s. n. 1. semnal scurt care previne un auditoriu să noteze o indicație într-un moment precis. 2. (tv.) impuls de curent de scurtă durată, pentru sincronizare. (< engl., fr. top)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu top
CISTOSCÓP, cistoscoape, s. n. Aparat format dintr-un tub metalic prevăzut la unul dintre capete cu un bec electric, iar la celălalt cu un dispozitiv optic, întrebuințat la cistoscopie. – Din fr. cystoscope. Vezi definitia »
SNOP, snopi, s. m. 1. Legătură mare făcută din mănunchiuri de cereale păioase (secerate). 2. Grup de lucruri de același fel care formează un mănunchi, o legătură. ♦ Fig. Fascicul de lumină, de raze luminoase etc. 3. Schije, alice sau gloanțe trase o dată cu o armă și răspândite într-o anumită direcție. – Din sl. snopŭ. Vezi definitia »
CINESCÓP s.n. Tub catodic utilizat ca receptor al imaginii într-un aparat de televiziune. [Pl. -scoape, scris și kinescop. / < fr. kinescope, cf. gr. kinesis – mișcare, skopein – a privi]. Vezi definitia »
ENCEFALOSCÓP s. n. aparat folosit în encefaloscopie. (< fr. encéphaloscope) Vezi definitia »
ESCALÓP s. n. preparat alimentar din mușchi de vițel sau din pește, fierte în sos de vin. (< fr. escalope) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z