Definita cuvantului nenatural
NENATURÁL, -Ă, nenaturali, -e, adj. Care nu este natural; lipsit de naturalețe; artificial, nefiresc; afectat. – Ne- + natural.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu nenatural
CICLOIDÁL, -Ă adj. referitor la cicloidă; care formează o cicloidă. (< fr. cycloïdal) Vezi definitia »
UNCIÁL, -Ă adj. (Despre scrieri) Cu unciale. [Pron. -ci-al. / < lat. uncialis, fr. oncial]. Vezi definitia »
ROSTRÁL, -Ă, rostrali, -e, adj. (Despre elemente de arhitectură sau despre obiecte de artă) Care are forma unei nave antice sau care este decorat cu sculpturi reprezentând prore de corăbii. ◊ Coloană rostrală = coloană ornată cu prore sculptate în relief în piatră, simbolizând victoriile navale. – Din fr. rostral, lat. rostralis. Vezi definitia »
BILATERÁL, -Ă adj. 1. cu două laturi, fețe (opuse, simetrice). 2. referitor la cele două laturi, aspecte ale unui lucru. 3. (despre contracte, convenții) care angajează reciproc cele două părți; bipartit. (< fr. bilatéral) Vezi definitia »
ȘACÁL, șacali, s. m. 1. Mamifer carnivor sălbatic asemănător cu lupul, dar mai mic decât acesta, cu coada mai scurtă și cu botul ascuțit, care trăiește în nordul Africii, în sudul Asiei și în sudul Europei și se hrănește cu animale mici și cu hoituri (Canis aureus). 2. Epitet pentru o persoană rapace, hrăpăreață, josnică. – Din fr. chacal. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z