Definita cuvantului travelling
TRAVELLING [TRÁVLING] s. n. procedeu de filmare în cinematografie și televiziune, constând în deplasarea în plan orizontal sau vertical a aparatului de luat vederi, montat pe un cărucior cu roți care glisează pe șine; căruciorul pe care e montat. ◊ mișcare, deplasare a aparatului de filmat. (< engl., fr. travelling)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu travelling
CÁSTING s. n. Concurs sportiv în care participanții au dreptul la un număr de aruncări la țintă, cu lanseta, într-un timp limitat. – Din engl. casting. Vezi definitia »
CATERING (cuv. engl.) s. n. Activitate de distribuire a producției industriale sau centralizate a semipreparatelor și preparatelor culinare care, între perioada de producție și desfacere la consumator, sînt conservate prin frig în depozite-tampon. Vezi definitia »
PÚDING2, pudinguri, s. n. (Geol.) Varietate de conglomerat foarte compact, format din blocuri rotunjite și pietriș. – Din engl. pudding, fr. poudingue. Vezi definitia »
MÍTING s. n. întrunire publică pentru discutarea unor importante evenimente politice. ◊ manifestație sportivă de masă. (< engl., fr. meeting) Vezi definitia »
DÁNCING, dancinguri, s. n. (Rar) Local de petrecere unde se dansează. [Pr.: dánsing] – Din fr., engl. dancing. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z