Definita cuvantului trocofora
TROCOFÓRA s. f. larvă a unor viermi și moluște, sferică turtită. (< fr. trochophore, germ. Trochophora)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu trocofora
OLEÁNDRA s. f. art. (Reg.) Numele unui dans popular care se joacă la nunți; melodie după care se execută acest dans. – Et. nec. Vezi definitia »
ARBORÁ, arborez vb. I. Tranz. 1. A înălța un steag, un pavilion pe o clădire, pe catargul unei nave etc. 2. A monta catargele unei nave. 3. Fig. A se comporta sau a se îmbrăca cu ostentație. – Din fr. arborer. Vezi definitia »
traforá (-réz, -át), vb. – A decupa ornamente din tăblii subțiri de lemn cu un ferăstrău special. It. traforare.Der. traforaj, s. n. (procedeu de ornamentare prin decuparea unor plăci de lemn). Vezi definitia »
INSTAURÁ, instaurez, vb. I. Tranz. 1. A pune bazele unui regim, unui sistem politic, unui guvern etc.; a institui. 2. A introduce pentru prima oară (un obicei, o modă etc.); a stabili. [Pr.: -sta-u-] – Din fr. instaurer, lat. instaurare. Vezi definitia »
DEZINTEGRÁ vb. I. tr., refl. (despre nucleul atomic) a (se) transforma spontan în alte nuclee atomice, prin emiterea de particule sau prin rupere în fragmente. II. tr. (fig.) a distruge integritatea unui lucru. (< fr. désintégrer) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z