Definita cuvantului necomplect
NECOMPLÉCT, -Ă adj. v. necomplet.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu necomplect
artefáct1 sn Atestare: DEX (ediția a II-a) Plural: artefacte Etimologie: (din franceză) artefact 1 Structură de origine artificială sau accidentală apărută în timpul observării sau experimentării asupra unui fenomen natural. 2 (His.) Modificare produsă în structura naturală a celulelor și țesuturilor de reactivi și procedeele folosite. Vezi definitia »
contact de natura sexuala;atunci cand un barbat isi introduca penisul in gura unei femei Vezi definitia »
TACT2 s.n. 1. Simț, manieră deosebit de grijulie și plină de măsură în purtarea și acțiunile cuiva. 2. Simțul tactil; pipăitul. [< fr. tact, cf. it. tatto < lat. tactum < tangere – a atinge]. Vezi definitia »
NEEXÁCT, -Ă, neexacți, -te, adj. (Adesea adverbial) Care nu este exact; inexact, neadevărat. ♦ (Rar; despre oameni) Nepunctual. [Pr.: -eg-zact]Ne- + exact. Vezi definitia »
Direct asociat cu acesta este conceptul de „repository”. În lipsa unui termen românesc consacrat îl voi referi în acest document drept „repositoriu”. Din punct de vedere practic, un repozitoriu este un sistem de fișiere care acumulează temporal toate modificările care se fac și asigură reproducerea stării sistemului de fișiere pentru orice moment specific din trecut. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z