Definita cuvantului necomplet
NECOMPLÉT, -Ă, necompleți, -te, adj. Care nu este complet, întreg, căruia îi lipsesc una sau mai multe dintre părțile sale componente; cu lipsuri, incomplet. [Var.: necompléct, -ă adj.] – Ne- + complet.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu necomplet
ACARÉT, -uri s.n. 1. Accesorii, bunuri gospodăresti 2. Unelte (mai ales agricole) -Din tc. Akarat, pl. de la Akarbunuri gospodărestiVezi definitia »
a ajunge la salamet expr. (intl.) 1. a ajunge la închisoare 2. a muri Vezi definitia »
(?) PALÉT, paleți, s.m. Ambalaj, omologat internațional, care asigura manipularea mai ușoara a marfurilor cu ajutorul mijloacelor mecanice cu ocazia încărcării, descărcării sau depozitării acestora. [Pl. și: palete (s.n.)] – (sursa: HG 114/2001, Regulamentul de aplicare a Codului vamal al României, Cap. IX, Sect. 7, art. 284, lit. k) Vezi definitia »
a se ascunde după deget expr. a recurge la tot felul de pretexte și subterfugii în încercarea de a se eschiva de la o sarcină / de la o responsabilitate Vezi definitia »
RẤNJET, rânjete, s. n. Grimasă de batjocură, de răutate sau de prostie, care strâmbă figura cuiva și îi descoperă dinții; râs sau zâmbet răutăcios, sarcastic, prostesc; rânjitură, rânjire. ♦ Manifestare de furie sau de amenințare la unele animale, care constă mai ales din arătarea dinților. – Rânji + suf. -et. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z