Definita cuvantului vascularitate
VASCULARITÁTE s. f. dispunere a vaselor sangvine. (< fr. vascularité)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu vascularitate
PRIVÉLIȘTE, priveliști, s. f. 1. Tablou, aspect din natură; peisaj, priveală. 2. Aspect, fapt etc. (interesant, neobișnuit etc.) care se înfățișează înaintea ochilor. 3. (Înv.) Faptul de a privi. ◊ Loc. adv. În priveliște = în văzul tuturor, la vedere, în public. – Priveală + suf. -iște. Vezi definitia »
scochinéte s.n. (reg.) adăpost făcut de câine în căpița de paie. Vezi definitia »
GRAȚIOZITATE s. f. BunĂ?voințĂ? politicoasĂ?; amabilitate. â?? (pl.) nazuri, mofturi. -Din lat. Gratiositas, it. GraziositĂ? Vezi definitia »
coordonate epice Vezi definitia »
este un portal și motor de căutare, considerat a fi fost primul motor de căutare performant. În prezent, oferă unele dintre cele mai populare servicii online, toate bazate pe un cont unic: un serviciu de e-mail (Yahoo! Mail), având spațiu de stocare nelimitat, un program de conversație pe internet (Yahoo! Messenger), știri (Yahoo! News), călătorii (Yahoo! Travel) și multe altele.Yahoo! a fost la început denumit „Ghidul lui Jerry și David despre rețeaua mondială de calculatoare”. Numele Yahoo! vine de la specia „Yahoo”, un fel de oameni-maimuță, întâlniți în „Călătoriile lui Gulliver”, de Jonathan Swift. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z