Definita cuvantului viabilitate
VIABILITÁTE s. f. 1. faptul, calitatea de a fi viabil. 2. calitatea unei îmbrăcăminți rutiere de a corespunde condițiilor cerute de traficul pentru care a fost proiectată. (< fr. viabilité)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu viabilitate
TIPICITÁTE s. f. Caracterul a ceea ce este tipic2. – Tipic2 + suf. -itate. Vezi definitia »
NOTABILITÁTE s. f. 1. caracterul a ceea ce este notabil. 2. (pl.) personalitate de seamă, cu situație politică sau socială importantă; notabil. (< fr. notabilité) Vezi definitia »
CURSIVITÁTE s. f. Caracterul curgător, fluent al vorbirii, al scrierii, al formării ideilor. – Cursiv + suf. -itate. Vezi definitia »
PRODUCTIVITÁTE s. f. 1. însușirea de a fi productiv; randament, eficiență. ♦ ă muncii = cantitatea de produse obținute în procesul muncii de un lucrător într-o perioadă de timp determinată; eficiența cu care este cheltuită o anumită cantitate de muncă în procesul de producție. 2. capacitate a unor cuvinte de a forma sensuri sau derivate noi. (< fr. productivité) Vezi definitia »
ASPRÉTE, aspreți, s. m. Pește cenușiu-brun, mic, acoperit cu solzi aspri și mărunți (Romanichthys valsanicola). – Din. aspru2. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z