Definita cuvantului vid
VID, -Ă I. adj. 1. (despre spațiu) care nu conține nimic; gol. ◊ (fig.) lipsit de conținut, de idei. 2. (inform.) care caracterizează o informație nulă. II. s. n. spațiu lipsit de materie ponderală; vacuum (1). ◊ (fig.) sentimentul zădărniciei. (< fr. vide)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu vid
BIOXÍD s. m. compus chimic în a cărui moleculă intră doi atomi de oxigen pentru fiecare atom al celuilalt element; dioxid. ♦ ~ de carbon = gaz incolor în natură sau care se formează în procesele de oxidare a substanțelor organice, de fermentație etc. (< fr. bioxyde) Vezi definitia »
individ ce se consideră superior celorlalți deoarece deține unele valori ireale, acesta supraapreciindu-se și abuzând în mod iresponsabil și inconștient de calitățile false. Vezi definitia »
LIMFOÍD, -Ă adj. 1. care seamănă cu limfa sau cu ganglionii limfatici. 2. (despre țesuturi) în care se formează limfocite. ♦ organ ~ = organ bogat în țesuturi limfoide. (< fr. lymphoïde) Vezi definitia »
AUTORAPÍD s. n. automotor cu viteză de tren rapid. (< auto/motor/ + rapid) Vezi definitia »
FLACÍD, -Ă adj. Flasc. ♦ (Despre tulpini) Crescut drept, dar care mai târziu se îndoaie dintr-o cauză oarecare. [< lat. flaccidus]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z